fermat e kosoves?

Best Answer

Tash fermat e tilla mungojnë ose janë në krijim e sipër, por me numër simbolik afër 1500 ferma. Fondi i kafshëve Fondi i kafshëve në Kosovë ka ... - read more

Second Best Answer

Krastitja e boronicës. Krastitja e rregullt është komponentë jetike në menaxhimin e boronicës, por shpeshherë rëndësia e saj është neglizhuar sepse kostot ... - read more


Please vote if the answer you were given helped you or not, thats the best way to improve our algorithm. You can also submit an answer or search documents about how do you transfer songs from our ipod to my son s new mp3 player.
fermat e kosoves? community answersfermat e kosoves Similar Questionsfermat e kosoves Resources

Shumica e frutave përdoren në vetë fermat, e mbetja shitet në treg. Nuk ka kushte të deponimit dhe frutat e importuara janë më të avancuara, ... ... read more
Dec 22, 2010 · ferma krysheci-peje Ferma Krysheci-Pej ... SHapi ises kampioni i kosoves - Duration: 2:05. agron uksmajli 138,800 views. 2:05. ... read more
Fermat e kafshëve të imta në vendin tonë, viteve të fundit kanë filluar të modernizohen. Njëra ndër to është edhe ferma model e dhive në fshatin Kutllovc ... ... read more
Bujqësia është industria më e madhe e Kosovës, por rritja ekonomike e sektorit është e kufizuar nga mungesa e pajisjeve, varietetet e kufizuara të kulturave ... ... read more
May 05, 2013 · Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Ferma e dhive në Sofali - "Sofalia A ... read more
KONKURRUESHMËRIA NË PRODHIMTARINË BLEGTORALE NË KOSOVË (FERMAT E GJEDHEVE) LULZIM SHAMOLLI Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe ZHvillimit Rural ... read more
Strategjia për bashkëpunim e USAID-it në Kosovë për zhvillimin e vendit 2014-2018 II AKRONIMET ADA Agjencia Austriake për Zhvillim ZAM Zgjidhja Alternative e ... ... read more
Një vit më parë qeveria dhe sindikata e fermerëve kanë nisur së bashku një projekt ... nuk po arrijnë të gjejnë refugjatë për të punuar në fermat e ... ... read more
Fermat bujqësore në vend, nga viti në vit po shënojnë rritje. Me investimet e fermerëve dhe me mbështetjen, e cila është intensifikuar nga ... read more
Ligj për fermat e peshkut Ndikimi në mjedisin detar dhe turizmin i fermave të rritjes së peshkut, bëri që deputetët e komisionit të veprimtarive prodhuese të ... ... read more
• Rritja e prodhimit në fermat e specializuara; • Përmirësimi i cilësisë me qëllim të përmbushjes së standardeve kombëtare dhe të atyre të ... read more
Join Facebook to connect with Fermat Kazakhstan and others you may ... Fermat's Last Theater Co., Fermat e kosoves, Interactivo Fermat, Fermat Angola, Asso Fermat ... ... read more
Republika e Kosovës Republika Kosovo - Republic of Kosovo Kuvendi ... Sipas metodave të mbarështimit të kafshëve, fermat blegtorale klasifikohen në: 1.1. ... read more
Produktet e dhive janë mjaft profitabile dhe të veçanta për arsye së kanë një cilësi të lartë dhe përdoren edhe për shërimin e sëmundjeve të ndryshme. ... read more
E këtillë është pasoja edhe nëse i këtillë s’ka qenë qëllimi. ... Po ashtu do të marrim masa që t’i rrisim fermat, duke e nxitur bashkëpunimin mes ... ... read more
DeLaval Sistemet e mbyllura te Mjeljes ne Fermat e KOSOVES +36. Biolab, Food Technology and Agriculture Machinery added 17 photos and a video. · November 26, 2016 · ... read more
Prishtinë, 02 qershor 2016 – Mbështetja e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka ndikuar që fermat blegtorale në vend të modernizohen ... ... read more
Republika e Kosovës Republika Kosova-Republic of Kosovo Qeveria –Vlada-Government Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ... read more
Republika e Kosovës Republika Kosovo-Republic of Kosovo Kuvendi ... ekonomia bujqësore e kafshëve, fermat e gëzofit, pylltaria dhe hurdhat e peshqve; 1.1.9. ... read more
Nis vaksinimi kundër Brucelozës ne te gjitha fermat e Kosovës . Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, përmes Drejtorisë se Shëndetit dhe Mirëqenies se ... ... read more
Prishtinë, 13 janar 2016 –Zëvendësministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi, ka qëndruar në komunën e Podujevës ... ... read more
... fermat dhe pyjet. ... Data e paraqitjes së kërkesës > NR. 2003/4; Në Enc. tregon datën kur është paraqitur kërkesa sipas këtij këtij ligji. ... read more
Flori Bruqi Tërësisht duke filluar nga e kaluara deri më sot, shërbimet sekrete serbe, kanë pasë një qasje dhe veprimtari të veçantë në relacion me Kosovën. ... read more
Pas ngordhjes së 20 kafshëve në 93 fermat e Kosovës nga sëmundja gungore, më në fund AUV gjeti ilaçin për parandalim e sëmundjes, shkruan Gazeta Express. ... read more
REPUBLIKA E KOSOVËS ZYRA E AUDITORIT TË PËRGJITHSHËM Nr. Dok. 21.10.7-2013-08 ... bujqësisë karakterizohet nga fermat e vogla, ... ... read more
Pas ngordhjes së 20 kafshëve në 93 fermat e Kosovës nga sëmundja gungore, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës, do ta bëjë furnizimin me ilaç vaksinues për gjedhe. ... read more
Fermat e vogla dhe të shpejta për rritje nga familjet private. Bio produkte me tatim 0% për të hyra bujqësore dhe mallra kapitale. Traditë të gjatë për ... ... read more
Rritja e investimeve nëpër ferma blegtorale dhe modernizimi i tyre ka bërë, që përveç rritjes se prodhimtarisë, ... Po modernizohen fermat e lopëve. ... read more