alfabeti gjuhes kineze?

Best Answer

Gjuha kineze sot flitet nga rreth 1'200'000 folës, shumica e të cilëve janë banorë nga Kina dhe Republika Kineze, kurse një numër i vogël i folësve të ... - read more

Second Best Answer

Mar 13, 2007 · Alfabeti i gjuhes Shqipe, Albanian alphabet dionixhi. Subscribe Subscribed Unsubscribe 357 357. ... Alfabeti Shqip, alfabeti i gjuhes shqipe - Duration: 5:08. - read more


Please vote if the answer you were given helped you or not, thats the best way to improve our algorithm. You can also submit an answer or search documents about how do you transfer songs from our ipod to my son s new mp3 player.
alfabeti gjuhes kineze? community answersalfabeti gjuhes kineze Similar Questionsalfabeti gjuhes kineze Resources

Mar 19, 2012 · mesim i gjuhes kineze loshilikes. Subscribe Subscribed Unsubscribe 441 ... STUDENTET KINEZE MESOJNE SHQIPEN,TENTOJNE KARRIERE NE SHERBIMIN DIPLOMATIK LAJM ... ... read more
Kush mund te me ndihmoje duke me dhene pak alfabetin kinez me perkthimet shqip. Dmth nji shkronje kineze si perkthehet ne shqip. ... read more
ALFABETI KINEZ Tags autos autos autos. Tell you the boring bread. Lettre alfabeti amanda fredrickson alpine mrp m blah. ... Edhe alfabeti gjuhes hochzeit. ... read more
Alfabeti Tabela Kana. Gjuha japoneze moderne ... Hiragana - Ideografi të përshtatura nga hieroglifët kineze duke thjeshtëzuar mënyrën e vizatimit të tyre. ... read more
Shkronjat Kineze? - Crowdsourced Questions & Answers at Okela. Toggle navigation thumb_upOkela ... Mar 13, 2007 · Alfabeti i gjuhes Shqipe, Albanian alphabet dionixhi. ... read more
Alfabeti Kinezisht ... Alfabeti i gjuhes arabe. - Duration ... hajvanlleqe tip Michael Ventris mund te shkruaj cdo kush per kete lloj "alfabeti" ... por kineze mos te ... ... read more
Alfabeti Kinez është një sistem i ndërlikuar shkrimi që nuk ... rrokëzimeve apo përdorimi i njëkohëshëm i tyre me një alfabet fonetik me simbole kineze. ... read more
Gjatë një interviste për emisionin “Prive” në Klan Kosova, Zajmina është pyetur sa shkronja ka alfabeti i gjuhës shqipe dhe ajo përgjigjet me bindje: ... ... read more
Alfabeti Redakto. Serbishtja shkruhet me dy alfabete : atë cirilik serb (српска ћирилица) dhe atë latin (srpska latinica) me 30 shkronja si me poshte ... ... read more
A ekzistojne tabu ne shoqerine tone sa i perket gjuhes shqipe? Nga AsgjëSikurDielli në forumin Gjuha shqipe Përgjigje: 1 Postimi i Fundit: 28-11-2002, 11:14. ... ... read more
Gjuhë kineze : Gjuhë kirgize : Gjuhë koreane : Gjuhë kroate : Gjuhë kurde : Gjuhë letone : Gjuhë libaneze : Gjuhë lituana : Gjuhë madagaze : Gjuhë majorkane ... ... read more
Alfabeti i gjuhes arabe Published: 2016-07-04 Uploaded by: ... Ditët e javës - Mëso gjuhën kineze - Mëso kinezisht Published: 2014-09-25 Uploaded by: ... ... read more
Alfabeti grek ka shënuar një hap të rëndësishëm në zhvillimin e shkrimit, ... Gjuha kineze, përveç numrit të madh të përdoruesve të saj ... ... read more
Alfabeti i gjuhës shqipe. Drejtshkrimi i zanoreve. Zanorja e e theksuar § 1. Zanorja e e patheksuar § 2. Zanorja ë e theksuar § 3 § 4. Zanorja ë e patheksuar ... ... read more
... te njejtat shkronja.Fenikasit,te cilet sot mendohen si shpikesit e pare te alfabetit,prej te cilit rjedhin dhe alfabeti ... kineze -不(sa thjesht e ... te gjuhes ... ... read more
Alfabeti i gjuhës shqipe. Drejtshkrimi i zanoreve. Zanorja e e theksuar § 1. Zanorja e e patheksuar § 2. Zanorja ë e theksuar § 3 § 4. Zanorja ë e patheksuar ... ... read more
Fjalor shqip online. Shqip-Shqip, Shqip Anglisht, Shqip Greqisht ... read more
Shkronjë f. Secila nga shenjat që përbëjnë alfabetin e një gjuhe dhe që shënon zakonisht një tingull; forma, tipi e përmasat e këtyre shenjave. ... read more
Historia e gjuhes angleze . ... (vetëm alfabeti grek është më e shkurtër dhe i thjeshtë). ... nëse gjuha kineze do të jetë e shkruar me alfabetin latin, ... ... read more
mendoj. brendi. zemëroj. ALFABETI I GJUHËS SHQIPE Alfabeti i gjuhës shqipe ka tridhjetë e gjashtë shkronja. argjendar. argjend. mendër. ... read more
... gazetë-a, këmishë-a, franceze-francezja, angleze-anglezja, kineze-kinezja, japoneze-japonezja, bullgare ... Alfabeti i gjuhës shqipe Shenjat e pikësimit ... read more
8- Alfabeti kinez. Gjuha kineze, përveç numrit të madh të përdoruesve të saj (rreth një miliardë e dy qind mijë folës), është një nga gjuhët më të ... ... read more
British, American English dhe International English kryesisht në të folur ose shkurtime dialekti kështu dhe alfabeti shqiptohet sipas international English. ... read more
ALFABETI I GJUHËS SHQIPE Alfabeti i gjuhës shqipe ka tridhjetë e gjashtë shkronja. (kam) . DREJTSHKRIMI I ZANOREVE ZANORJA E E THEKSUAR §1 Shkruhen me e ... ... read more
ALFABETI I GJUHËS SHQIPE; Alfabeti i gjuhës shqipe ka tridhjetë e gjashtë shkronja, që u përgjigjen tingujve-fonema të gjuhës sonë letrare: A: a: N: n: B: b ... ... read more
Historia e gjuhes angleze . Një histori e shkurtër e origjinën dhe zhvillimin e gjuhës angleze. ... read more
Alfabeti armen ka qenë shpikur në shekullin e V të erës sonë nga Mesrop Mashtots. Alfabeti armen ka tridhjetë e gjashtë gërma pjesërisht imitim i atyre greke. ... read more
Mirënjohje e thellë për të gjithë ata që vunë themelet e Gjuhës Shqipe dhe të këtij Alfabeti në të ... BAJN PER TE MIREN E POPULLIT E TE GJUHES NUK ... ... read more